Fs Logo 2020 White 150

Foster + Svensson is an award-winning European communications and advertising agency who put forward well-considered design, digital and innovation.

We continuously grow and develop as independent agency. Our services are offered worldwide, with no limitations on strict countries. This is enabled thus being independent agency. To our clients we are positioning ourselves as best in the class solution creative agency.

Design. Digital. Innovation.

top

X Factor dobio nagradu za najbolji regionalni projekat

  /  News   /  X Factor dobio nagradu za najbolji regionalni projekat

X Factor dobio nagradu za najbolji regionalni projekat

Skoplje – X Factor Adria, licencirano izdanje za Srbiju, Bosnu i Hercegovinu, Makedoniju i Crnu Goru, dobio je nagradu „Zlatna bubamara popularnosti“ za za najbolji regionalni projekat i na taj način se svrstao među najpopularnije ličnosti i kompanije iz sveta šou biznisa u Makedoniji. Nagrada je sinoć uručena predstavnicima X Factora na velikom događaju u Univerzalnoj hali u Skoplju.

Zlatna bubamara popularnosti je u prethodnih 17 godina, koliko se održava, okupila najpopularnije ličnosti iz sveta šou biznisa, ali i poznate kompanije koje su doprinele razvoju društva u celini. Ovaj događaj na svojevrstan način prikazuje aktuelni duh društva, a kroz humor i zabavu osvrće se na sponzore, političare, kao i na diplomatski kor.

Priznanje za najbolji regionalni projekat ove godine je dobio X Factor Adria, licencirano izdanje svetskog X Factora, koji se od polovine oktobra prošle godine prikazuje u sve četiri zemlje. Nagradu je preuzela Marija Nastasijević i „Zlatna bubamara popularnosti“ je priznanje kompletnom timu koji realizuje emisiju X Factor, a koji je doveo ovaj pevački šou program na prvo mesto po popularnosti. Tome je svakako doprinela i Snežana Velkov, voditeljka X Factora iz Makedonije, koja zajedno sa voditeljima iz Srbije gledaocima predstavlja dešavanja iza scene utorkom u 21 čas.

Deo tima koji realizuje X Factor Adria je i agencija Foster + Svensson, koja je od početka emitovanja najpopularnijeg pevačkog šou programa pripremala brend i marketinšku komunikaciju, digitalni marketing, kao i vizuelna rešenja u komunikacijama na televiziji, internetu i štampanim medijima. Događaj „Zlatna bubamara popularnosti“ i osvajanje priznanja za najgledaniji šou program su pokazali da je kompletna ekipa koja realizuje X Factor ostvarila dobre ideje i postigla odličan rezultat. Slogan ovogodišnjeg događaja bio je „od novca živimo, a ne od vazduha (od pari se živee – ne od vozduh)“ i nedeljama unazad za „bubamaru“ je vladalo veliko interesovanje. Dve nedelje pre početka rezervisano je oko 5.000 ulaznica.

Prethodnih godina dobitnici nagrade „Zlatna bubamara popularnosti“ su kompanije: T-Mobile, Swisslion, Publicis, Idea Plus, McCann Skopje, Vip operator, Vitaminka, Tikveš, Coca Cola, Komercijalna banka, Pivara Skopje…

FOTO: Marija Nastasijević preuzima nagradu (Izvor: vistina.mk, Verče Dimkovska)

Preuzmite informaciju za medije