Fs Logo 2020 White 150

Foster + Svensson is an award-winning European communications and advertising agency who put forward well-considered design, digital and innovation.

We continuously grow and develop as independent agency. Our services are offered worldwide, with no limitations on strict countries. This is enabled thus being independent agency. To our clients we are positioning ourselves as best in the class solution creative agency.

Design. Digital. Innovation.

top

Kolekcija srpskih kravata na Nedelji mode u Berlinu

  /  News   /  Kolekcija srpskih kravata na Nedelji mode u Berlinu
Kolekcija Srpskih Kravata Na Nedelji Mode U Berlinu

Kolekcija srpskih kravata na Nedelji mode u Berlinu

Beograd / Berlin – Modna dizajnerka Nataša Šarić predstavila je najnoviju kolekciju kravata pod nazivom “Nova generacija kravata“ (New generation of ties) na Berlinskoj nedelji mode (Berlin Fashion week) od 2. do 7. jula. Novim detaljima i idejama naša dizajnerka je privukla veliki broj posetilaca koje je zanimalo na koji način su kravate napravljene, od kojih materijala, ali i modni saveti uz koju odevnu kombinaciju i u kojoj prilici ih je najbolje nositi.

Savete je davao Gregor Marvel, takođe modni dizajner, a u kratkom vremenu su rezervisane skoro sve kravate. Nataša je jedini srpski dizajner koji je izlagao na ovogodišnjem Berlin fashion weeku.

– Poziv za izlaganje i predstavljanje novog dizajna kravate, ovog važnog modnog detalja, je bio pravo zadovoljstvo. Berlinska nedelja mode je uspeh za svakog dizajnera, a posebno za nekoga ko dolazi iz Srbije i kreira kravate kojma se, da tako kažem, ne posvećuje dovoljno pažnje. Moje kreacije su bile veoma zapažene i mnogo mi je drago da se posetiocima dopada moj rad i način na koji dizajniram kravate. Novi modni detalji koje sam osmislila u kreiranju muških i ženskih kravata na jedinstven način mogu da osveže svaku odevnu kombinaciju i daju joj lični stil, dok samo vezivanje kravate svakoj dami ili gospodinu daje lični pečat i dozu prepoznatljivosti. To su vrlo uspešno učinili Marlen Ditrih, Vojvoda od Vindsora, Princ od Kenta, Fred Aster i mnogi drugi. Pored toga, drago mi je što sam predstavila Srbiju kroz jedinstvene kravate i pokazala da ovde postoje ideje koje vole posetioci događaja kao što je Nedelja mode u Berlinu. Ovo je već druga godina da izlažem u Berlinu i verujem da ću i dalje dobijati poziv organizatora. To je svojevrsno priznanje da radim kvalitetne stvari, rekla je tim povodom Nataša.

Berlin Fashion week je sedmodnevni događaj i u tom periodu ceo grad postaje modna pista na kojima je moguće videti različite dizajnerske ideje i ostvarenja. Ovaj događaj privlači veliki broj posetilaca i procenjuje se da samo u ovom periodu Berlin poseti oko 300 hiljada turista. Modna industrija čini oko 10% ukupnog prihoda u ovom gradu, dok sama Nedelja mode sadrži oko 250 različitih događaja.

Preuzmite saopštenje za medije