Fs Logo 2020 White 150

Foster + Svensson is an award-winning European communications and advertising agency who put forward well-considered design, digital and innovation.

We continuously grow and develop as independent agency. Our services are offered worldwide, with no limitations on strict countries. This is enabled thus being independent agency. To our clients we are positioning ourselves as best in the class solution creative agency.

Design. Digital. Innovation.

top

Internet drogerija Apothecary nominovana za najbolji Internet sajt u celom svetu

  /  News   /  Internet drogerija Apothecary nominovana za najbolji Internet sajt u celom svetu

Internet drogerija Apothecary nominovana za najbolji Internet sajt u celom svetu

Beograd – Internet sajt www.apothecary.rs koji je razvila agencija za marketing i komunikacije Foster + Svensson, nominovan je za najbolji internet sajt u celom svetu u kategoriji “Internet sajtovi (Web)”. Ova nominacija dolazi od strane profesionalaca u kreativnoj i advertajzing industriji koji su članovi sajta Creativepool. Ove nagrade se dodeljuju jednom godišnje i najbolji se biraju glasovima članova tj. publike, kao i od strane globalnih sudija – profesionalaca u oblasti marketinga i oglašavanja, i direktora kreativnih i marketinških agencija.

Glasanje publike traje do 23. jula, dok će dodela nagrada biti organizovana 9. septembra 2021. godine u Londonu.

 

 

U ovogodišnjem takmičenju za titule najboljih učestvuju pojedinci, predstavnici marketinških agencija, kompanija, i brendova u kreativnoj industriji, što ovu nagradu predstavlja u svetlu jedne od najboljih koje se dodeljuju o oblasti marketinga i advertajzinga. Nagrade se dodeljuju u 39 kategorija, kao što su televizija, produkcija, štampani mediji, digitalni mediji, internet sajtovi, animacije, kreativa, brendiranje, direktno oglašavanje, aplikacije, PR, društvene mreže, tipografija, ambalaža, fotografija i dr.

Žiri čine stručnjaci iz kompanija i agencija poput FCB, BBDO, Grey, Publicis, Ogilvy, TBWA, Havas, VMLY&D, Saatchi & Saatchi, Iris, Cheil, McCann, WPP, OMD, WundermanThompson, Dentsu, Leo Burnett, BBC Creative, PepsiCo, Shell, Virgin, IMAX, Sony, Reckitt Benckiser, Facebook.

Pored internet sajta Apothecary drogerije i marketinške agencije Foster + Svensson koja stoji iza kreativnog rada, takođe su nominovani radovi klijenata i agencija poput: Rolex, Tommy Hilfiger, Ikea, Libresse, BMW, Samsung, Microsoft, PepsiCo, Amstel, United Nations, American Express, Barclaycard, Verizon, Aston Martin, Heineken, KFC, Coca-Cola, BBC, FIFA, British Telecom, Google, Netflix, Philips, Xbox, Doritos.

Internet drogerija „Apothecary“ je dizajnirana i napravljena tokom 2020. godine, u godini pandemije korona virusa, dok je promocija i puštanje u rad bilo početkom oktobra.

Vladimir Suvodolac, vođa tima koji je dizajnirao ovaj internet sajt kaže da je glavna „vodilja“ bila jednostavnost i smirenost sajta, kao i minimalistički pristup prikazu svih neophodnih elemenata koji posetiocima i kupcima daju sve potrebne informacije.

– Naš glavni cilj bio je postavljanje visoko-kvalitetnog dizajna kompletnog sajta koji smo učinili čistim i urednim, informativnim, proizvode dostupnim na jedan ili dva klika, kao i da istovremeno omogućimo da se brendovi proizvoda vide i prepoznaju. Apothecary je nastao početkom 2020. godine kada je marketinška agencija Foster + Svensson napravila e-commerce i komunikacionu platformu, a koja je bila prepoznata i od vodećih farmaceutskih kuća u Srbiji, kako proizvođača, tako i apoteka. Shvatili smo da je naša platforma znatno drugačija od ostalih i da možemo slobodno da je predstavimo kao nezavisnu, tj. da ne bude samo kao e-commerce proizvod sa police, već da zaista bude operativan sajt. Tako smo napravili Apothecary. Od jedne ideje, do prave operativne firme. Apotecary je Internet prodavnica koja je vidno rigorozna u okviru sopstvenog brenda, suptilno disciplinovana u komunikaciji između drugih brendova i usklađena sa smernicama neophodnim kao obaveza za sve proizvođače i drogeriju u celini. Pored toga, želeli smo da informacije o proizvodu budu sveobuhvatne i relevantne za kupce, baš kao i pretraga proizvoda koja je inteligentna kako bi kupci pronašli proizvod u vrlo kratkom vremenu.

 

 

– Kreiran od strane marketinške agencije Foster + Svensson kao studija slučaja e-trgovine sa naglaskom na čistom, inovativnom i digitalnom savremenom dizajnu, Apothecary je evoluirao od čisto konceptualnog dizajna do potpuno operativne internet drogerije fokusirane na ponudu vrhunskih proizvoda za lepši život. Želimo da promenimo i obogatimo naše tržište novim proizvodima. Ujedno, želimo da kvalitetne proizvode predstavimo na drugačiji način, drugačiji u odnosu na način koji je uobičajen na tržištu. Zbog toga su svi u Apothecary internet drogeriji posvećeni strogoj disciplini i finim detaljima. Ne prave kompromise i ukoliko proizvod ili materijal ne zadovoljavaju kriterijume ili standarde u industriji, onda takav proizvod neće ni ponuditi na Apothecary sajtu. Sve mora da bude jednostavno, čisto i precizno. Svaki trenutak proveden na sajtu podstiče kupca na dalju pretragu proizvoda i prikazuje kako dizajn može da bude mesto za izražavanje kreativnosti, čak i u okviru internet prodaje. Na ovaj način smo stvorili Apothecary Internet drogeriju u kojoj bismo želeli da kupujemo i ponovo da se vraćamo, rekao je Vladimir Suvodolac iz marketinške agencije „Foster + Svensson“.

Sajt drogerije Apothecary jedini je iz Srbije i našeg regiona koji je nominovan za ovu prestižnu nagradu koju dodeljuje Creativepool. Glasanje publike i žirija traje do 23. jula, dok će dodela nagrada biti organizovana 9. septembra 2021. godine.

Glasanje publike i žirija traje do 23. jula, dok će dodela nagrada biti organizovana 9. septembra 2021. godine.

Glasanje je otvoreno na: https://bit.ly/3ioEfIx

 

DODATNE INFORMACIJE

 

O APOTHECARY
Apothecary je internet drogerija koja se trudi da svojim kupcima ponudi najkvalitetnije proizvode za negu tela, kose i kože. Stvoren kao studija slučaja e-trgovine sa naglaskom na inovativnom i digitalnom savremenom dizajnu, Apothecary je evoluirao od konceptualnog dizajna do potpuno operativne internet drogerije fokusirane na ponudu vrhunskih proizvoda za lepši život. Apothecary doprinosi popularnoj kulturi promovisanjem visokokvalitetnog dizajna proizvoda, zdravijeg načina života i sveukupnog blagostanja ljudi. Sedište kompanije je u Beogradu, Srbija.

O FOSTER + SVENSSON
Foster + Svensson je moderna agencija za komunikacije i advertajzing osnovana u Beogradu 2013. godine i nudi usluge iz oblasti digitalnog marketinga, dizajna, inovacija, odnosa sa javnošću, izgradnje brenda i korporativnog identiteta i advertajzinga. Agenciju čine posvećeni i stručni ljudi sa velikim iskustvom u telekomunikacijama, bankarstvu, finansijama, naftnoj industriji, dizajnu i trgovini robom široke potrošnje. Nove tehnologije i komunikacije, kao i dizajn inspiracija su za poslovanje, a princip je stvaranje jedinstvenog i jednostavnog modernog pristupa sa tradicionalnim vrednostima za klijente. Foster + Svensson je jedan od osnivača Instituta Marina Abramović (MAI).

Deo Fosterove grupe
Фостерова група / Foster's group / Groupe de Foster / Il gruppo di Foster / مجموعة فوستر / Фостэр групы / Fosterova skupina / Fosters Gruppe / Фостър групата / Fosters gruppe / הקבוצה של פוסטר / Grupo de Foster / Fosteri rühm / Фостър групата / Fosterin ryhmä / Foster csoportja / Fósturhópur / フォスターのグループ / Фостер тобы / Foster-gruppen / Fostera grupa / 포스터 그룹 / Grupa Fostera / Групацијата на Фостер / फोस्टरको समूह / Grupul lui Foster / Η ομάδα του Φόστερ / Группа Фостера / Fosterjeva skupina / Grupo de Foster / Fosters grupp / Foster'ın grubu / Фостерська група / La grupo de Foster / Foster se groep / Rōpū Foster / Foster qrupu / Foster's groep / Grupi i Foster-it / Grúpa Foster / www.fosterovagrupa.com.