Fs Logo 2020 White 150

Foster + Svensson is an award-winning European communications and advertising agency who put forward well-considered design, digital and innovation.

We continuously grow and develop as independent agency. Our services are offered worldwide, with no limitations on strict countries. This is enabled thus being independent agency. To our clients we are positioning ourselves as best in the class solution creative agency.

Design. Digital. Innovation.

top

Foster + Svensson počinje sa radom

  /  News   /  Foster + Svensson počinje sa radom
Foster+Svensson pocinje sa radom

Foster + Svensson počinje sa radom

Beograd – Posle višegodišnjeg iskustva, profesionalci iz različitih oblasti poslovanja osnovali su Foster + Svensson, agenciju za komunikacije i advertajzing.

Nova i moderna kompanija u Srbiji, sa jasnom i preciznom kulturom, na tržištu će ponuditi usluge iz oblasti digitalnog marketinga, prisustva na društvenim mrežama, marketinga i advertajzinga , odnosa sa javnošću, izgradnje brenda i kompanijskog identiteta, kao i dodatnog obrazovanja u vidu različitih kurseva. Pored toga, Foster + Svensson donosi drugačiji pristup u saradnji sa partnerima i medijskim kućama – novinarima i to pristup zasnovan na međusobnom uvažavanju i poverenju.

Agenciju će voditi kreativni tim, a jedan od ciljeva je spajanje ljudi i brendova i poboljšanje saradnje preduzeća i kompanija sa medijima i novinarima, ali drugačije nego do sada.

– Mi želimo da brendovi tj. kompanije imaju odličnu komunikaciju sa svojim potrošačima i pripremamo kvalitetna kreativa rešenja i drugačije ideje. Za nas su svi naši klijenti ustvari partneri i za nas nema malih preduzeća ili velikih kompanija. Svi su nam bitni i svi će imati našu punu pažnju. Mi smo možda mlada agencija, ali smo vrlo iskusni u svom poslu i, ako pogledamo unazad, nekoliko puta je dokazano da naše ideje vrede i da su zapažene. Želimo da sve bude jasno i precizno i na taj način radimo. Zbog toga je Foster + Svensson nešto novo na našem tržištu i trudićemo se doprinesemo društvu u kojem poslujemo, kažu u agenciji.

Kancelarije su moderno uređene da podstaknu razgovor, razmenu mišljenja i prijatnu atmosferu među zaposlenima, a ubrzo će biti objavljen i konkurs za nova radna mesta. Foster + Svenson ima predstavništva u Švedskoj i Rusiji sa ciljem organizacije aktivnosti u celom svetu.

Preuzmite saopštenje za medije