Home Blog Novosti: X Factor dobio nagradu za najbolji regionalni projekat
󰀄
X Factor dobio nagradu za najbolji regionalni projekat

X Factor dobio nagradu za najbolji regionalni projekat

Skoplje – X Factor Adria, licencirano izdanje za Srbiju, Bosnu i Hercegovinu, Makedoniju i Crnu Goru, dobio je nagradu „Zlatna bubamara popularnosti“ za za najbolji regionalni projekat i na taj način se svrstao među najpopularnije ličnosti i kompanije iz sveta šou biznisa u Makedoniji. Nagrada je sinoć uručena predstavnicima X Factora na velikom događaju u Univerzalnoj hali u Skoplju.

Zlatna bubamara popularnosti je u prethodnih 17 godina, koliko se održava, okupila najpopularnije ličnosti iz sveta šou biznisa, ali i poznate kompanije koje su doprinele razvoju društva u celini. Ovaj događaj na svojevrstan način prikazuje aktuelni duh društva, a kroz humor i zabavu osvrće se na sponzore, političare, kao i na diplomatski kor.

Priznanje za najbolji regionalni projekat ove godine je dobio X Factor Adria, licencirano izdanje svetskog X Factora, koji se od polovine oktobra prošle godine prikazuje u sve četiri zemlje. Nagradu je preuzela Marija Nastasijević i „Zlatna bubamara popularnosti“ je priznanje kompletnom timu koji realizuje emisiju X Factor, a koji je doveo ovaj pevački šou program na prvo mesto po popularnosti. Tome je svakako doprinela i Snežana Velkov, voditeljka X Factora iz Makedonije, koja zajedno sa voditeljima iz Srbije gledaocima predstavlja dešavanja iza scene utorkom u 21 čas.

Deo tima koji realizuje X Factor Adria je i agencija Foster + Svensson, koja je od početka emitovanja najpopularnijeg pevačkog šou programa pripremala brend i marketinšku komunikaciju, digitalni marketing, kao i vizuelna rešenja u komunikacijama na televiziji, internetu i štampanim medijima. Događaj „Zlatna bubamara popularnosti“ i osvajanje priznanja za najgledaniji šou program su pokazali da je kompletna ekipa koja realizuje X Factor ostvarila dobre ideje i postigla odličan rezultat. Slogan ovogodišnjeg događaja bio je „od novca živimo, a ne od vazduha (od pari se živee – ne od vozduh)“ i nedeljama unazad za „bubamaru“ je vladalo veliko interesovanje. Dve nedelje pre početka rezervisano je oko 5.000 ulaznica.

Prethodnih godina dobitnici nagrade „Zlatna bubamara popularnosti“ su kompanije: T-Mobile, Swisslion, Publicis, Idea Plus, McCann Skopje, Vip operator, Vitaminka, Tikveš, Coca Cola, Komercijalna banka, Pivara Skopje…

FOTO: Marija Nastasijević preuzima nagradu (Izvor: vistina.mk, Verče Dimkovska)

 

Preuzmite informaciju za medije

Copyright © 2016 Foster + Svensson
󰁓